Spreekuren

Om wachttijden voor U en uw huisdier te vermijden werken wij enkel op afspraak. Je kan een afspraak bekomen door te bellen op het praktijknummer 02/356.44.03.

Gelieve hiervoor te bellen tussen 9u–12u of 15u –19u. Als het U beter past kan U ook bellen tijdens de middagpauze.  Je verneemt dan via het antwoordapparaat het gsm-nummer van de dierenarts die op dat moment te bereiken is.

Voor dringende gevallen zijn wij tijdens de week 24 uur op 24 bereikbaar. Als U belt naar het praktijknummer 02/356.44.03 dan verneemt U het telefoonnummer van Hilde of Christophe. Omdat er wisselend iemand van ons beide van wacht is dien je dus eerst naar het nummer van de praktijk te bellen. Ook tijdens het weekend of op feestdagen bel je eerst naar het nummer 02/356.44.03. U verneemt dan het telefoonnummer van een dierenarts uit de regio die de weekendwacht vervult.

Voor het afhalen van voeding en medicatie kan U elke werkdag langskomen zonder afspraak van 15u00 tot 19u00. Je hoeft dan niet te wachten in de wachtkamer. Een klopje op de witte praktijkdeur volstaat om onmiddellijk bediend te worden. Indien je belet bent op deze uren volstaat het ons telefonisch een seintje te geven wanneer je achter het gewenste produkt komt.