Ons team

Dierenarts Hilde Janssens

Ik ben afgestudeerd als dierenarts in 1984 in Gent. Vanaf mijn afstuderen heb ik mijn praktijk opgestart in Halle.

Tijdens mijn werkzaamheden als dierenarts heb ik mij naast algemene diergeneeskunde via bijscholingen ook toegelegd op dermatologie (huid), cardiologie (hart) en echografie.

Bij ons in de praktijk durven onze poezen Gio en Red bull U wel eens gezelschap houden in de wachtzaal.

De honden Keesie en Trosa zijn best nieuwsgierig en komen U regelmatig begroeten aan het raam van de praktijkruimte.

 

Dierenarts Christophe Jacobs

Dierenarts Christophe Jacobs is afgestudeerd in 2002 met optie kleine huisdieren. Sinds oktober 2002 werkt hij samen met Hilde Janssens om jullie huisdieren gezond te houden.

In eerste instantie verzorgt hij de eerstelijnsdiergeneeskunde, daarnaast houdt hij zich vooral bezig met tandheelkunde en chirurgie.

Thuis wordt het stilaan een kleine dierentuin. Je vind er Tiana en Fiero, twee ondertussen bejaarde katten die als kitten in de praktijk werden achtergelaten. Verder ligt een ietswat gekke Novia Scottia Duck Tolling Retriever Madden genaamd, wel ergens op zijn rug te luilekkeren. Hij werd op enkele maanden ouderdom ingevoerd uit Canada om hier gedurende een drietal jaar als dekreu te fungeren. Nu is hij op vervroegd pensioen en geniet hij van zijn hondenleven. Buiten grazen een  3 tal Texelschapen, Stephanie, Celine en Angelina. Zij worden vergezeld door een 7 tal kippen die bescherming  genieten van 2 hanen.